LoginAlle leden van De Greyhound Club kunnen een account aanvragen bij de webmaster
Advertentie
Medisch
Neuropathie - hoe verder? PDF Afdrukken E-mail

Hieronder een stuk geschreven door Barbara Kessler. Hoe verder te gaan met het fokken van Greyhounds, nu duidelijk is dat er een significant percentage van de populatie drager is van het gen dat Greyhound Neuropathie veroorzaakt. Zie ook het artikel over de oorzaak van Neuropathie.

Lees meer...
 
Oorzaak Greyhound Neuropathie gevonden PDF Afdrukken E-mail

Goed nieuws uit Zwitserland

Dankzij een wereldwijde samenwerking van Greyhound  fokkers en - liefhebbers is de oorzaak achterhaald van de erfelijke Greyhound Neuropathie.

Lees meer...
 
Loopbandtraning PDF Afdrukken E-mail
In het blad Unsere Windhunde van de DWZRV van october 2008 las ik een kort verslag van de Greyhoundmeeting, gehouden op 11-10-'08 in Duitsland. Er waren 57 Greyhoundliefhebbers aanwezig. Graag heb ik het verslag van de voordracht van Dr. Zohmann vertaald voor onze nieuwsbrief.

Loopbandtraining als Hydrotherapie uit Medisch Oogpunt

Dr. Zohmann bespreekt het gebruik van een loopband voor medisch/therapeutische toepassing.

Lees meer...
 
Chemische Castratie PDF Afdrukken E-mail
Voor u gelezen.

Chemische castratie.

Onlangs zijn er twee nieuwe producten op de markt gekomen om de reu chemisch te castreren. Dit zou bv handig kunnen zijn als je overweegt om echt te castreren maar nog niet zeker weet of het dat effect heeft wat je ervan verwacht of misschien bij gedragsproblemen ,hierbij moet men wel bedenken dat castratie om agressie op te lossen maar beperkt werkt, dit is nl afhankelijk van het soort agressie! Of als de hond om medische redenen niet onder narcose ( lees geopereerd) kan.
Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Website design by GDB 2009 based on a RocketTheme template