Home Nieuws Het laatste nieuws Kampioenschaps Clubmatch 2019

LoginAlle leden van De Greyhound Club kunnen een account aanvragen bij de webmaster
Advertentie
Kampioenschaps Clubmatch 2019

Verslag door Koos vd Oetelaar

Waren we net terug van een heerlijk zonnig ren- en show weekend in Freiburg, Duitsland. Moesten we ons snel weer gereed gaan maken voor onze KC op 1 juni in Lelystad.

Na enkele drukke dagen zijn we op vrijdagmorgen vertrokken naar Lelystad voor onze 4e gezamenlijke Kampioenschaps Clubmatch met de NVOW en Ierdie. Hebben we alles weer verzameld: tent, vlaggen, bordjes, rozetten, flipbord, enz. enz. Het is elk jaar weer een verhuizing. Deze keer toch maar met de camper en kleine auto gegaan. Door ons gekakel reden we ook nog verkeerd bij Almere, waar ze aan de weg aan werken waren. Tja, even niet op de weg gelet.

Jaja, weet het, altijd opletten. Verkeerd rijden en ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig snel weer op de oude weg richting Lelystad. Vroeg in de middag konden we onze bivak op slaan en aan de gang met opbouwen. De grote tent gaf wat problemen aangezien het flink waaide en we met z’n drietjes onze handen vol hadden om niet met tent en al aan de andere kant van de renbaan te belanden. Maar na enige inspanning stond hij toch.

Op zaterdag was het weer prima in de morgen, met de middag werd het toch wel een beetje warm. Maar alles is goed verlopen, al zag men in de loop van de dag , toch wel enkele rode gezichtjes te voorschijn komen.

We hadden als keurmeester mevr. Erica Bakker- v d Woestijne, die voor het eerst na haar examen in 2018 de Greyhound keurde. Onze complimenten aan haar, super gedaan. Keurverslagen gaven aan, dat ze dit met volle overgave gedaan heeft. Een exposant vroeg na afloop tekst en uitleg en was met Erica’s  antwoord tevreden. Moesten meer keurmeesters doen, eerlijk zeggen hoe men aan de kwalificatie komt.

Uitslagen:

Jongste puppyklas:


Ina’s Fashion Essential. 1 veelbelovend & Best baby in Show

Openklas Reuen:


Vaya Con Dios Dancing Ding Dong Man 1 U Beste reu CAC


Royal Bunnycatcher's Agamemnon 2 U Res. CAC

Openklas Teven:


Kaithlin off Cassie’s Time. 1 U Res. CAC.


Resch Wind Daylight. 2 ZG

Jongehondenklas Teven:


Ina ‘s Fashion Diva. 1 U

Teven Fokkersklas:


Ina’s Fasion Deluxe 1 U

Kampioensklas Teven:


Ina’s Fashion Chic 1 U CAC - BoB en Supreme Best in Show.

Veteranenklas Teven:


Epic Known 1U en Beste veteraan in Show onder keurmeester : Hr. Pauric Hand

Magyar Agar Teven Jongehondenklas:


Lelki Társ Királyi  BOB.

 

Supreme Best In Show - De Greyhound Club - NVOW - IERDIE

 

Share
 
Website design by GDB 2009 based on a RocketTheme template