Home Fokkerij Interviews
Advertentie
Interviews
PDF Afdrukken E-mail

Het bestuur van de Raad van Beheer heeft besloten onze aanvraag voor de belangenbehartiging van de rassen Chart Polski en Galgo Espanol te honoreren.

 
PDF Afdrukken E-mail

Op zondag 5 maart is het eindelijk weer zover, onze jaarlijkse Greyhound wandeling gevolgd door de A.L.V.. Na 2 jaar kijken we er naar uit, om velen van U te mogen begroeten op onze wandeling.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

Bladel 1-2-2023

Beste  leden, Wilt u aub de contributie voor 2023 a € 35,00, gezinsleden €11,35, voor 1 maart overmaken naar rekening NL24 INGB0004907982. Graag met vermelding contributie 2023. Voor buitenlandse leden € 37,50. gezinsleden €11,35. Na 1 maart komen er kosten bij €5,00 per aanmaning. Dit is helaas een noodzakelijk kwaad welke we op onze bestuursvergadering van 1 dec. hebben ingesteld. Omdat sommige leden erg laat betalen.

 
PDF Afdrukken E-mail

Wie in Nederland deelneemt aan een door de Raad van Beheer gereglementeerde activiteit, accepteert daarbij de regels die binnen de kynologie gelden. “Aanvaardt de rechtsmacht van de Raad van Beheer”, heet dat in juridische terminologie. In de Statuten, het Kynologisch Reglement en het Huishoudelijk Reglement vind je deze regels.

 

Kijk hier op de site van de Raad van Beheer voor meer informatie en voor een download van het reglement ( 200 pagina's )

 
Interview EPIC PDF Afdrukken E-mail

Interview met de Zweedse Top Greyhoundkennel van de laatste 6 jaren “EPIC" van Annalena Almgren en Johan Rosengren

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Website design by GDB 2009 based on a RocketTheme template